Drept constituțional 2012-2013
(drept_constitutional)

 
 Pentru accesarea acestui curs este nevoie de o cheie de înscriere
 
 

Acest curs este oferit exclusiv online pentru studentii inscrisi la Facultatea de Stiinte Politice, SNSPA. Cursul isi doreste sa ofere studentilor cunostinte in domeniul reglementarilor constitutionale ale guvernarii din Romania. Nu in ultimul rand, cursul isi propune sa ofere studentilor o perspectiva comparativa asupra reglementarilor constitutionale ale celor mai importante aspecte de drept: drepturile si libertatile omului, balanta de putere executiv-legislativ-judecatoresc. Studentii vor acumula informatii despre sistemele constitutionale american si european si isi vor dezvolta capacitatea de analiza critica comparata a principiilor si prevederilor constitutionale. De asemenea studentii vor avea posibilitatea de a-si dezvolta gandirea analitica si critica prin intermediul discutiilor si exercitiilor desfasurate online.

Promovarea cursului se face pe baza obtinerii a minimum 40% din punctajul acordat pentru participare activa si 50% din punctajul acordat testului final. In urma promovarii acestui curs, participantii vor primi o diploma de participare.

Deoarece acest curs se desfasoara online, studentii sunt rugati sa verifice cel putin o data la 2-3 zile forumurile de discutii ale grupului si adresa de e-mail cu care s-au inscris pe platforma e-learning, notificarile fiind transmise exclusiv pe aceste doua canale de comunicare.

Cheia de accesare poate fi obtinuta trimitand un e-mail profesorului acestui curs.

Pentru accesarea acestui curs este nevoie de o cheie de înscriere