Probleme și metode în analiza politică comparativă 2012-2013
(analiza_politica_comparata)

 
 Pentru accesarea acestui curs este nevoie de o cheie de înscriere
 
 

Probleme si Metode in Analiza Politica Comparativa este un curs online, experimental, care incearca sa ofere studentilor inscrisi posibilitatea de a fundamenta aptitudini cum ar fi: capacitatea de a transpune intrebarile de cercetare intr-un design complex de cercetare; recunoasterea diferentelor metodologice, a avantajelor si dezavantajelor studiului de caz (o tara) si a studiilor care cuprind un numar mediu sau mare de cazuri (mai multe tari), interpretarea datelor empirice comparative. De asemenea, studentii vor putea invata modalitatea in care selectam cazurile de studiu pentru o cercetare comparativa. Cursul ii ajuta pe studenti sa evalueze critic cercetari existente dar si sa gandeasca critic in ce priveste viitoarele proiecte de cercetare pe care le vor pune in practica ei insisi. Aceste cunostinte, ii vor ajuta in cercetarile viitoare si in redactarea lucrarii de licenta sau de masterat.

Promovarea cursului se face pe baza obtinerii a minimum 40% din punctajul acordat pentru participare activa si 50% din punctajul acordat position paper-ului. In urma promovarii acestui curs, participantii vor primi o diploma de participare.

Deoarece acest curs se desfasoara online, studentii sunt rugati sa verifice cel putin o data la 2-3 zile forumurile de discutii ale grupului si adresa de e-mail cu care s-au inscris pe platforma e-learning, notificarile fiind transmise exclusiv pe aceste doua canale de comunicare.

Cheia de accesare poate fi obtinuta trimitand un e-mail profesorului acestui curs.

Pentru accesarea acestui curs este nevoie de o cheie de înscriere